YENİCE MYO YENİ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU

Yenice MYO A ve B blok dış cepheler ve iç cepheler görsel olarak daha estetik bir görünüme kavuştu

Yenice MYO A ve B blok dış cephe kaplamaları tamamlanarak dış cepheler görsel olarak daha estetik bir görünüme kavuşturulmuştur. Aynı zamanda ısı tasarrufu da sağlayarak ekonomik fayda elde edilecektir. İç cepheler tamamen boyanmıştır. Sınıf ve koridorlar da ışık etkisi düşünülerek daha aydınlatıcı ferah bir ortam oluşturulmaya çalışılmıştır.

Çalışmalar esnasında okul içinde ve dışında tadilat ve onarım yapılarak arızalar giderilmiştir. İhtiyaçlara göre daha kullanışlı ortamlar oluşturulmuştur. Yeni atölyeler, sınıf ve hoca odaları yapılmıştır. Akademik ve idari personel çalışma odaları yapılarak alt yapı kapasitesi artırılmıştır. Yine öğrenci kapasitesinin artırılması için sınıf, atölye vb. eğitim öğretim için gerekli alt yapı tamamlanmıştır.

Estetik görünümü, ferah ortamı, tüm ihtiyaçların karşılandığı marka olarak YENİCE MYO yoluna devam etmektedir.