"Girişimcilik ve Dış Ticaret" Konulu Seminer

Yenice Meslek Yüksekokulu’nda Dış Ticaret Bölümü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Nihal Çelik tarafından, Merkezi Bayramiç’ de bulunan TATLAN PAZARLAMA GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Üyesi Bahar KOÇER YURT’un konuşmacı olarak katıldığı "Girişimcilik ve Dış Ticaret" konulu seminer düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Bahar Yurt, firmanın kuruluşu ve bugüne kadar yaşanan gelişim süreci ile ilgili bilgiler verdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde belirlenen 2015 - 2017 Döneminde Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yerini alan Tatlan Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd . Şti. olarak İhracat yapabilme konusunda gösterdikleri çabanın ve son yıllarda gerçekleştirdikleri ihracatın, firmanın gelişimine ve büyümesine çok önemli ölçüde katkı sağladığını ifade etti. Bu nedenle şirketlerde dış ticaret alanında eğitimli elemanlara daima ihtiyaç duyulacağını ve bu bölümde eğitim almanın önemini kavramaları konusunda öğrencilere yararlı önerilerde bulundu.