Dış Ticaret Bölümünden Çanakkale Gümrük Müdürlüğüne Ziyaret

Yüksekokulumuz Dış Ticaret bölümü Öğretim Görevlisi Nihal ÇELİK, 19.11.2021 tarihinde kalite güvence çalışmaları kapsamında dış paydaşlarla işbirliğinin ve iletişimin arttırılması ve geliştirilmesi amacıyla Dış Ticaret bölümümüz adına Çanakkale Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti. Çanakkale Gümrük Müdürü Zeynel KAHRAMAN ile gerçekleşen toplantıda, dış ticaret bölümü öğrencilerine yönelik olarak, öğrencilerimizin okulda edindikleri teorik bilgileri pekiştirmek ve eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla önümüzdeki süreçlerde okulumuzda eğitim seminerinin verilmesi ve Çanakkale Gümrük Müdürlüğüne öğrencilerimizle birlikte teknik gezi düzenlenmesi konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.