DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI TOPLANTISI 2

18.03.2022 tarihinde Ezine, Gökçeada ve Yenice Meslek Yüksekokulları Dış Ticaret Bölümlerinin akademik personelinin katılımı ile öğretim planlarının yeniden düzenlenmesi ve uyumlaştırılması amacı ile bir toplantı düzenlenmiştir. 11.03.2022 tarihinde ilki düzenlenen toplantıda paylaşılan fikirler neticesinde, dört yarıyıllık öğretim planının birinci ve ikinci yarıyılları üzerinde çalışılmış, ilk 2 yarıyılın dersleri kredileri ve içerikleri düzenlenmiştir. Microsoft Teams uzaktan erişim programı ile online olarak yapılan toplantıya, Gökçeada Meslek Yüksekokul Dış Ticaret Bölüm Başkan Dr.Öğr.Üyesi Filiz MUTLU YILDIRIM ve bölüm Öğr.Gör.Dr. Gülay KESKİN, Ezine Meslek Yüksekokul Dış Ticaret Bölüm Başkan Vekili Öğr.Gör. Celal Selim BİNAY ile Yenice Meslek Yüksekokul Dış Ticaret Bölüm Başkan Öğr.Gör. Murat İLDİRİR ve Öğr.Gör. Nihal ÇELİK katılmışlardır. Üçüncü ve dördüncü yarıyılların derslerini tartışmak üzere bir toplantının daha yapılması, katılımcılar tarafından kararlaştırılarak toplantı sonlandırılmıştır.