DIŞ TİCARET BÖLÜM KURULU TOPLANTISI

Yenice Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü / Dış Ticaret Programı öğretim elemanları ve danışmanları, Öğr. Gör. Nihal ÇELİK, Öğr. Gör. Murat İLDİRİR, Öğr. Gör. Emel ÇELİK ve Öğr. Gör. Ferhat AKTAŞ, ve bölüm 2. Sınıf öğrencisi Muhammed Eren Bahat’ın katılımlarıyla 14.10.2021 tarihinde Microsoft Teams uzaktan eğitim platformu üzerinden “Bölüm Akademik ve İdari İşler Toplantısı” yapılmıştır. Toplantıda aşağıdaki konular üzerinde görüş alışverişinde bulunularak, alınması gereken önlemler ve iyileştirmeler belirlenmeye çalışılmıştır.

• 1. ve 2. Sınıf öğrencilerinin ders seçimi ve kayıt işlemleri,
  • Öğrencilerin 2021 yılı yaz döneminde yaptıkları staj dosyalarının değerlendirme süreci,
  • 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek oryantasyon toplantılarının zaman ve içeriklerinin belirlenmesi. Bu kapsamda aşağıdaki konular görüşülmüştür.

• Meslek Yüksekokulumuzun ve Üniversitemizin tanıtımı,
  • Öğrencilerin kayıt ve ders seçimi ile ilgili varsa sorunlarının tespiti,
  • Ders geçme ve mezun olma kriterleri hakkında bilgilendirme,
  • Yüz yüze ve uzaktan eğitimde devam mecburiyeti, sınavlar vb. konular hakkında bilgilendirme,