Yenice Meslek Yüksekokulu / Dış Ticaret Bölümü

BÖLÜM ÖĞRETİM PLANI ÇALIŞMA TOPLANTISI

11.03.2022 tarihinde Ezine, Gökçeada ve Yenice Meslek Yüksekokulları Dış Ticaret Bölümlerinin akademik personelinin katılımı ile öğretim planlarının yeniden düzenlenmesi ve uyumlaştırılması amacı ile bir toplantı düzenlenmiştir. Microsoft Teams uzaktan erişin programı ile online olarak yapılan toplantıya, Gökçeada Meslek Yüksekokul Dış Ticaret Bölüm Başkan Dr.Öğr.Üyesi Filiz MUTLU YILDIRIM ve bölüm Öğr.Gör.Dr. Gülay KESKİN, Ezine Meslek Yüksekokul Dış Ticaret Bölüm Başkan Vekili Öğr.Gör. Celal Selim BİNAY ile Yenice Meslek Yüksekokul Dış Ticaret Bölüm Başkan Öğr.Gör. Murat İLDİRİR ve Öğr.Gör. Nihal ÇELİK katılmışlardır. Toplantıda, halihazırda kullanılmakta olan öğretim planlarından hareketle, dünyadaki değişme ve gelişmelere paralel olarak piyasa beklentileri de göz önünde bulundurularak ders isimleri, derslerin AKTS kredileri derslerin hangi dönemlerde okutulmaları ve eklenmesi gerekli görülen dersler üzerinde görüş alışverişinde bulunulmuştur. Sunulan görüşlerin değerlendirilmesi için bir hafta aranın ardından 18.03.2022 tarihinde ikinci bir toplantının yapılmasına karar verilerek toplantı sonlandırılmıştır.